4-0 vinst hemma mot Falkenbergs FF !

Om matchen:
Idag har jag inte mycket att säga om matchbilden då jag inte var på plats på Södertälje fotbollsarena och titta på matchen på grund av att jag jobbade. Målkalaset inleds av ett mål av Peter Ijeh i den 26 match minuten. Sedan var det dags för Joakim Hagernäs att kliva fram innan pausvila och uttöka stälningen till 2-0. Inga byten från något av lagen att notera efter pausvilan. 11 minuter in i andra halvlek gör Joakim Hagernäs sitt andra mål för kvällen. I den 76 match minuten gör Syrianska FC ett byte, Ut går Yussuf Saleh och in kommer Kutshi Kanga. Kutshi Kanga hinner vara på plan i 13 minuter innan publiken får jubla igen, 4-0 målskytt Kutshi Kanga!

Syrianska går i och med vinsten upp på kvalplats med sina 33p. Strax under Syrianska hittar vi Landskrona med 32p. Tittar man på tabellen i nuläget så ser man att det är hela 6 lag under Syrianska som krigar om kvalplatsen. På 9e plats hittar man Assyriska med 3p kvar till kvalplatsen som idag förlorade sin match mot Hammarby på bortaplan med 3-2. Skönt för Syrianskas del kan man ju lätt säga.

Värt att notera är också att Peter Ijeh har gjort mål i tre av dom fyra senaste matcherna och är nu uppe i 7mål och leder Syrianskas skytteliga. Även Joakim Hagernäs vet hur man hittar målet och ligger nu på 3 gjorda mål för säsongen. SFCs målsklillnad ligger nu på 7+ efter dagens 4-0 vinst. Märkligt nog stoppade domaren aldrig handen i fickan och drog upp ett kort, en klar fördel!

Syrianskas nästa match är mot Ängelholms  FF och den matchen spelas på torsdagen den 19/8 klockan 19.00!

Peter Ijeh 1-0 minunt 26
  Joakim Hagernäs 2-0 minut 43
  Joakim Hagernäs 3-0 minut 51
  Kutshi Kanga 4-0 minut 89