Gefe Fans tiforum vandaliserat.

Bild från rumet.

Syrianska FCs supporter förenings tiforum på södertälje fotbollsarena har vandaliserats och blivit bestulet på material. Det var i söndags, strax innan matchen mellan Syrianska FC och Falkenbergs FF som ansvariga ur Gefe Fans som i vanlig ordning när det är match dag skulle öppna rummet och klä läktarna med röd/gula färger men just den här gången fick dom sig en riktig chock. Material för över 60.000 kronor som hade spenderats för den här säsongen låg på golvet, textilfärg och ketchup hade slängts på allt tifo material och allt är nu oanvändbart. Trummor hade skurits sönder, flagg pinnar bestulits och texter sprayats på väggarna.

Detta svider i varje Gefe Fans hjärta, speciellt dom personer som ingår i tifogruppen som lagt ner så mycket arbete med det hela. Man har kämpat flera nätter och dagar för att göra snygga tifon för klubben i sitt hjärta och så kommer detta. Jag själv har en gång varit med i Gefe Fans tifo grupp och vet själv hur dom andra som är med just nu känner. Mycket som ligger där på golvet har även jag lagt mycket tid på.

Det som surrar i många av medlemarnas huvud just nu är stölden av flagg pinnar och sprayandet av färg på väggarna. Kanske är det en annan tifo grupp som ligger bakom det hela? Dom flesta vet nog vilka som tros ligga bakom vandaliseringen.

Gefe Fans ordförande, George Jerjo säger nu att allt arbete är åt skogen och att man får börja om på nytt helt enkelt, men pengar finns inte. Även Gefe Fans pressansvarig Siros Melkemichel är upprörd över det inträffade och säger att ungdomar har suttit från 18-19 tiden på kvällarna och arbetat till runt 2 på natten.

Ansvariga för rummet, eller dom som har nyckel till rummet är Syrianskas lagledare och arenans vaktmästare, inte ens Gefe Fans har en egen nyckel till rummet. Att vaktmästaren eller Syrianskas lagledare ska ligga bakom detta är ju helt osannolikt då lagledaren brinner för klubben och har varit med länge och en vaktmästare som kan mista sitt jobb på detta. Vilka kan då ligga bakom det hela ? Arenan är dessutom kameraöverbevakad.

Har ni funderingar på vilka som vandaliserat rummet eller vilka det skulle kunna vara lämna då gärna en kommentar här nedan. Tänk även på hur ni skriver er kommentar innan ni publicerar den.


TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!




Kommentarer
Postat av: Anonym

De e aff 100% stäm dom avundsjuka jävlarna

2010-08-17 @ 13:42:40
Postat av: test

test

2010-08-17 @ 13:42:57
Postat av: Anonym

Ahuno rätta till felstavningen, "rumet" ska vara rummet.



Sen hoppas jag Gefe har någon försäkring som täcker kostnaderna.

2010-08-17 @ 13:46:00
Postat av: SFC

det är 100 procent aff som har ställt till med detta!

så avensjuka, men dom kommer att få sona för det!

2010-08-17 @ 13:48:05
Postat av: lpo

Vad stod det sprayat på väggen?

2010-08-17 @ 14:49:21
Postat av: Suryoye

Grabbar ni måste skilja på AFF och Zelgefans. aff är fotbollsföreningen och zelgefans är supporterföreningen. Sen tycker jag inte man ska misstänka zelge, seriöst grabbar vi är mer mogna än så. det får bli en polissak och låt polisen sköta det då dom kan få tillgång till kamerainspelning och sådant.

2010-08-17 @ 15:01:31
Postat av: Anonym

Men seriöst, lite mognare kan folk vara.. gud vad arg man blir när man ser sånt!!!

2010-08-17 @ 15:58:17
Postat av: Gefefans

Fan jag blir så upprörd och förbannad nu,

Gör en insamling så vi kan samla ihop pengar till nytt tifo,Jävligt svårt att gissa på vilka det kan vara, men vårt tifo verka svida dessa i ögonen, ingen ska få stoppa oss. tillsammans är vi oslagbara Syrianska Fc, fixa ett konto nr till tifo jag hjälper till. Mvh David GBG

2010-08-17 @ 18:12:53
Postat av: Chöpci!!!!

Jag hjälper till också! ALLA SKA HJÄLPA TILL, de räcker med en liten slant var! Tihe!

2010-08-17 @ 18:44:08
Postat av: Till Suryoey

Dachri vadå vi ska vara mogna? Säg mig vem annars ska ens tänka tanken på att göra nåt sånt. Det är horungarna på andra sidan garanterat.



HÄMNDEN ÄR LJUV NIK EME!

2010-08-17 @ 19:45:38
Postat av: Orom

hämnas vi så kommer dem bara smutskasta oss, istället så fixa nytt tifo och visa att vi aldrig kan gå under, vi är störst och bäst, de vi som é Suryoye

2010-08-21 @ 17:49:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0