1-1 hemma mot Landskrona BoIS

1-1

Kort Info:

Syrianska FC spelade 1-1 mot Landskrona BoIS. I den 25e match minuten får Syrianskas Dwayne Miller i målet rött kort efter en osäker utrusning och går rakt in i Landskrona BoIS spelare. Miller utvisad. Ut Yussuf Saleh - in Frealdsson. I samma situation dömer domaren straff för borta laget och Fredrik Karlsson kliver fram mot straffpunkten och sätter dit bollen bakom Christian Frealdsson. 1-0 Landskrona. 5 minuter in i andra halvlek kliver Syrianska anfallaren Peter Ijeh fram och klipper dit 1-1. Syrianska ångar på mot slutet men det vill sig inte riktigt. Matchen slutar 1-1 och hemma laget bör vara nöjda med poängen med tanke på den tidiga utvisningen.

Notera:
Peter Ijeh var grym idag samt Dinko Felic. Abgar Barsom är avstäng i nästa match som spelas på bortaplan i göteborg mot Örgryte den 8 augusti. Även den matchen kommer att sändas på tv,kanalen är som vanligt TV4sport. Peter Ijehs 4e mål för säsongen.