1-1 borta mot Örgryte!

Kort om matchen:

1 Halvlek
Syrianska inleder matchen bra i början av första halvlek men tappade sedan mot slutet. I den 22 matchminuten drar sig Syrianska backen Haris Skenderovic på sig ett gult kort, kortet innebär att Haris missar nästa match hemma mot Falkenberg. Bägge lagen kämpar för ett ledningsmål i första halvlek. Syrianska får en hörna i den 31 matchminuten, Denis Velic skjuter bollen mot första stolpen och där står Peter Ijeh väl plaserad och nickar in bollen mycket fint. 1-0 för Syrianska. SFC fick knappt rulla boll i 5 min innan det var dags för bollen att hamna i mål igen men denna gången är det Örgryte som på en snygg kontring lyckas sätta dit bollen i mål bakom Christian Frealdsson. Målskytt Pavel Zavadil 1-1. Lagen går ut till halvtidsvila och ställningen är 1-1.

2 Halvlek
I den andra halvleken gör Örgryte ett byte, in kommer Valter Tomaz Jr och ut går Alexander Mellqvist. Regnet öser nu ner över gamla ullevi. Mycket chanser åt båda hållen men bollen vägrar att gå in för något av lagen. I den 78 matchminuten byts Peter Ijeh ut och in kommer Rabi Elia. Syrianska ser ut att vara nöjda med poängen och darför väljer man att få in mer defensiva krafter. I den 81 matchminuten byts Hagernäs ut i syrianska och in kommer Martin Vunk. Martin vunk får sig ett riktigt snyggt friläge i slutet av matchen men väljer att vänta upp ÖIS försvarna, sikta och sedan avsluta med ett skott som såg ut att gå i mål men nej det ville sig inte den här gången heller för Syrianska som nu spelat 7 Matcher utan att förlora och två matcher i rad där slutresultatet blivit 1-1. Notera också att detta var Örgrytes 12 oavgjorda match på 20 matcher.